023-774-959
023-775-843
Radnim danima 09:30 -15h
0800-10-10-10
 Jedinstveni  SOS
 telefon Vojvodine

Intervju Danice Jovanović na portalu Panpress

Danica Jovanovic intervjuDanica Jovanović, kao koordinatorka Ženske romske mreža Banata predstavila je rad Udruženja Roma “Danica” Pančevo sa kojim saradjujemo navodeći problem sa kojima se suočavaju Romkinje u lokalnoj sredini, ali i problem sa kojima se suočavaju aktivistkinje romskog feminističkog pokreta.

Opširnije...

Progovori - na tebe je red!

bilbord 5.10.Udruženje Roma Novi Bečej je u okviru projekta „Progovori - na tebe je red!" koji podržava Norveška ambasada u Beogradu i UNWOMEN kancelarija u Srbji  postavilo bilborde na 3 lokacije u Vojvodini sa porukom „Uz tebe smo! Prijavi –podrška postoji“.

Opširnije...

Progovori - na tebe je red!

01.08.2022.bilbord

Udruženje Roma Novi Bečej je u okviru projekta „Progovori - na tebe je red!" koji podržava Norveška ambasada u Beogradu i UNWOMEN kancelarija u Srbji  postavilo bilborde na 2 lokacije u Vojvodini sa porukom „Uz tebe smo! Prijavi –podrška postoji“.

Opširnije...

Okrugli sto: ,,Primeri dobre prakse u procesima unapređenja institucionalnih odgovora u zaštiti žena od rodno zasnovanog nasilja na lokalu"

Novi Sad 4.7Udruženje Roma Novi Bečej je u okviru projekta “Progovori - na tebe je red!” podržanog od strane Norveške ambasade i UNWOMEN kancelarije u Srbiji održalo 04.07.2022. godine u Novom Sadu okrugli sto ,,Primeri dobre prakse u procesima unapređenja institucionalnih odgovora u zaštiti žena od rodno zasnovanog nasilja na lokalu".

Opširnije...