stop-rasizmuPoštovani/e,

Udruženje Roma Novi Bečej ispred Romske ženske mreže Banata u okviru kampanje Mesec romsko ženskog aktivizma koji traje od 08. marta do 08. aprila organizuje ulični marš 21. marta povodom Međunarodnog dana borbe protiv rasizma kroz projekat Roma „Romske organizacije marširaju za antidiskriminaciju“ koji je podržala Delegacija Evropske Unije.

Pozivamo vas da uzmete učešće na ovom događaju, koji ima za cilj podsetiti predstavnike lokalnih institucija u Novom Bečeju na rasizam koji se ogleda, pre svega, u odnosu prema romskom stanovništvu.

Okupljanje je u 13 časova u Udruženju Roma, Ul. Đure Jakšića 29 Novi Bečej, zatim se kreće ulicom Đure Jakšića kroz Žarka Zrenjanina do Maršala Tita.

Posle događaja učesnicima/cama je obezbeđen ručak i osveženje.

Putni troškovi su obezbeđeni za one koji dolaze van Novog Bečeja. - putne troškove učesnika refundira Udruženje Roma Novi Bećej. Ukoliko dolazi samo jedna osoba (iz organizacije/institucije/naselja...) refundiraće se autobuske karte, a ukoliko neko dolazi sopstvenim vozilom, poželjno je da u vozilu budu bar dve osobe; troškove goriva refundiraćemo po principu 10 l na 100km prema kilometraži ViaMichelin-a; neophodno je da učesnici uzmu fiskalni i gotovinski račun koji glasi na: Udruženje Roma Novi Bečej, Đure Jaksica 29, PIB:102887528

Molimo Vas da učešće potvrdite najkasnije do 19.03.2015. na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj telefona 023/774-959

Kontakt osoba: Vesna Ćerimović

Sa poštovanjem,

Menadžerka Udruženja Roma Novi Bečej
Danica Jovanović